Over Alijda Hairhouse

Mijn doel is om iedere klant zelfverzekerd en stralend de salon uit te laten lopen.

De eerste 13 jaar van mijn kapperscarrière heb ik als ras Amsterdammer doorgebracht in een salon op de Elandsgracht. Vandaar uit heb ik de kans gekregen om ervaring op de doen bij het Mediapark in Hilversum, alwaar ik backstage werk heb gedaan. Theater, film en TV zijn mij niet meer vreemd.

Met al deze mooie ervaringen, heb ik 5 jaar geleden de kans gekregen om bij KEVIN.MURPHY als educator, inmiddels GOLDEN KEY, te gaan werken onder begeleiding van Pascal van Loenhout en Massimone Morello. Tijdens deze reis ben ik erachter gekomen dat ik ontzettend blij word van kennis overdragen en zo salons naar een hoger level te brengen. 

Nu heb ik de spannende beslissing genomen, om back to my roots te gaan en met veel passie ben ik mijn eigen salon gestart. 

alijda hairhouse
alijda hairhouse amsterdam
alijda hairhouse
kapsalon jordaan amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden en mijn agenda? Bekijk mijn planning via de button.