De kapsalon in Amsterdam

Bij ons in de kapsalon in hartje Amsterdam is iedereen welkom. In een prachtige zaak aan de rand van de Jordaan worden er verschillende behandelingen gegeven.

Alijda Hairhouse: jouw toonaangevende kapsalon in het bruisende Amsterdam


Alijda Hairhouse is ontstaan door mijn jaren lange vriendschap met Sjoerd en Frank. We haddenn besloten om onze expertise samen te bundelen zodat we de klanten een totaalpakket kunnen aanbieden van exclusief hair, nails, luxury & beauty treatments.

Nu na bijna 4 jaar met liefde en passie gewerkt te hebben heb ik besloten het echt helemaal voor mezelf te gaan doen! Een eigen zaak een nieuwe locatie! dat in het stukje jordaan waar ik ben opgegroeid.


Bij Alijda Hairhouse staat alles in het teken van je zelf goed voelen, het mooiste uit jou halen. Zoals ik zelf altijd zeg happiness just looks gorgous on you.

Voel je welkom en kom eens langs voor een kopje koffie of een prachtige nieuwe coupe.

kapsalon in amsterdam
kapsalon jordaan amsterdam
kapsalon jordaan amsterdam

Knippen, kleuren, styling? Laten we samen op zoek gaan naar jouw mooiste look!

Ontdek de Magie van Alijda Hairhouse – De Beste Kapsalon in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een kapsalon in Amsterdam waar deskundigheid, creativiteit en klanttevredenheid samenkomen, dan hoef je niet verder te zoeken dan Alijda Hairhouse. Wij zijn trots om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden, met onze gepassioneerde stylisten, prachtige knip- en kleurtechnieken, en een warme, uitnodigende sfeer. Lees verder om te ontdekken waarom Alijda Hairhouse de ultieme bestemming is voor al je kappersbehoeften in Amsterdam.

Creatieve Knip- en Kleurtechnieken

Bij Alijda Hairhouse zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarstyling en kleuring. Onze stylisten blijven zich continu bijscholen om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde, natuurlijke uitstraling, levendige highlights, of een gewaagde nieuwe haarkleur, we hebben de expertise om aan al je wensen te voldoen.

Een Ontspannen en Gastvrije Sfeer

Bij Alijda Hairhouse begrijpen we dat een bezoek aan de kapsalon in Amsterdam meer is dan alleen het veranderen van je uiterlijk; het is een totale ervaring. Daarom hebben we een warme en gastvrije omgeving gecreëerd waarin je je meteen thuis zult voelen. Onze vriendelijke medewerkers zullen ervoor zorgen dat je je comfortabel en ontspannen voelt vanaf het moment dat je binnenkomt.

Milieubewustzijn

Wij hechten veel waarde aan het milieu en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke producten en methoden in onze kapsalon. We geloven dat schoonheid hand in hand kan gaan met duurzaamheid, en we zijn er trots op dat we ons steentje bijdragen aan een schonere planeet.

De Juiste Producten voor Jouw Haar

Bij Alijda Hairhouse begrijpen we dat het gebruik van de juiste haarproducten essentieel is voor het behouden van een gezonde, stralende haardos. Daarom bieden we een scala aan hoogwaardige haarverzorgingsproducten die geschikt zijn voor elk haartype. Onze stylisten kunnen je ook persoonlijk advies geven over welke producten het beste bij jouw haar passen, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Gemakkelijke Locatie in Amsterdam

Alijda Hairhouse is gunstig gelegen in het hart van Amsterdam, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel bewoners als bezoekers. Of je nu in de buurt woont of gewoon een dagje in de stad bent, we heten je van harte welkom in onze kapsalon in Amsterdam.

Boek Nu Je Afspraak bij Alijda Hairhouse

Waar wacht je nog op? Verwen jezelf met een bezoek aan Alijda Hairhouse, de beste kapsalon in Amsterdam. Laat ons getalenteerde team je helpen om je haarwensen te vervullen en je de look te geven waar je altijd al van gedroomd hebt. Neem vandaag nog contact met ons op en plan je afspraak. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze kapsalon en je te helpen stralen met prachtig haar. Alijda Hairhouse – waar jouw droomkapsel tot leven komt!