De Salon

Bij ons in de salon is iedereen welkom. Samen met Sjoerd Vis bieden wij verschillende beauty behandelingen in een prachtige zaak aan de rand van de Jordaan.

Alijda Hairhouse & Sjoerd Vis

Alijda Hairhouse is ontstaan door mijn jaren lange vriendschap met Sjoerd en Frank. We hebben besloten om onze expertise samen te bundelen zodat we de klanten een totaalpakket kunnen aanbieden van exclusief hair, nails, luxury & beauty treatments.

Sjoerd Vis is sinds 2008 actief in dit vakgebied en sinds 2015 heeft hij een eigen salon. Met zijn jarenlange ervaring, afgeronde opleidingen en cursussen achter zijn naam is hij van mening dat hij de klant het beste kan bieden. Bij hem staat altijd het gevoel van de klant voorop. De klant moet zich altijd thuis en welkom voelen, en daar besteed hij veel aandacht aan. Hij is van mening dat iedereen schoonheid bezit en dat hij die schoonheid alleen maar accentueer. De ontspannen sfeer binnen de salon draagt hier ook aan bij. Quote: “Als je ontspannen bent, dan zie je dat ook aan je uiterlijk. Ik vind het belangrijk dat we de klant luxe bieden. Dat is het minimale wat de klant verdient. Ik vind wel dat het betaalbaar moet blijven. Luxe moet voor iedereen te permitteren zijn. Daarom blijf ik graag laagdrempelig. Bij mijn salon kunnen er hand, haar en gezichtsbehandelingen gedaan worden, zowel voor mannen als vrouwen”.

Bent u ook geïnteresseerd in een behandelingen van Sjoerd of Frank bekijk dan ook eens hun website: www.sjoerdvis.nl 

Knippen, kleuren, styling? Laten we samen op zoek gaan naar jouw mooiste look!